Catering

Naast de organisatie van evenementen beschikt Kokovoko over een eigen catering. De catering is één van de grootste troeven van Kokovoko. Bij Kokovoko kunnen wij perfect het menu aanpassen aan uw evenement. U kan onze catering ook los boeken van onze evenementen service. Zo verzorgen wij graag uw recepties, buffetten, barbecues en andere.


U kan bovendien beroep doen op Kokovoko voor kleinere aangelegenheden. Zo komen wij bij u thuis koken of leveren wij buffetten en hapjes af bij u thuis.

Onze chef

Onze chef laat zich leiden door de seizoenen. Bij elk seizoen hoort weer een nieuw assortiment aan ingrediënten die de chef prikkelen om nieuwe gerechten te creëren. Bij deze nieuwe ingrediënten horen natuurlijk ook nieuwe creatieve creaties, maar ook de altijd wederkerende klassiekers zoals "Asperges op z’n Vlaams" of de "Poperingse Hopscheuten met een gepocheerd ei en mousseline saus". Ja, zelfs onze chef durft te dromen.

Wat is er mogelijk

"Durf te dromen" zou niet de slogan van Kokovoko zijn als niet alles mogelijk was. Maar hieronder vindt u alvast een link naar de momenteel gangbare menu’s die u al wat inspiratie geven. Verder werken wij met formules op maat en kan u zelf voorstellen doen.

Contact

Kris - 0473534415
Spiltstraat 13 - 1980 Zemst
Bedankt voor uw aanvraag!
Wij nemen spoedig contact met u op.
Er liep jammer genoeg iets fout!
Gelieve telefonisch contact met ons op te nemen.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Top